Uppdatering...

Gud va jag är dålig på att uppdatera.... De händer saker hela tiden.... och tiden för mig står stilla fast den bara skenar iväg :) den senaste månaden har sett ut så. Den tiden ja har, har jag verkligen njutit av, och inte velat vara nån annan stans än där jag är....

Rädslorna möter mod.... och lyckan är att vara fri, att få tillåta mig allt gott som livet erbjuder....
Men...gud va ja har svårt med de...tränar varje dag med att bara vara -här och nu- och bara vara närvarande....

För att vinna måste ja våga riskera...riskera att tappa fotfästet för en stund...och lita på vägen jag är på


Underbar Lördag :)

Guud va länge sen de va ja skrev hära. Glömmer bort ibland :P Å den här veckan som har vart har ja jobbat mycke...och gjort annat som har gjort att tiden bara har försvunnit :)

Jag får uppleva nya saker hela tiden... vara i en värld som för mig är obeskrivligt värdefull. Blir lika förvånad varje gång...över hur livet är! Vad välsignad jag är över att få leva! Vilka fina dagar de har vart dom senaste dagarna me. Vaknar och är med när solen går upp, kan inte bli annat än glad av det :)

Nu är klockan mitt på dan å ja ska ta å knalla ut å njuta av solen. Har suttit å lagt in massa bra musik ifrån Mickes dator :) Ikväll ska ja å Frida till Sanna å umgås å sjunga å spela gitarr :) Sen kanske jag å Micke åker till Örjan eller så åker vi till brand garaget å lyssnar när Magnus uppträder :) Vi ser hur kvällen artar sig :)

Önskar er en underbar dag, ta vara på tiden :)


RSS 2.0