Bara...

...13 dagar kvar till BF ♥
Har ingen känning av att de är dags än. Förra veckan så kändes de mera med förvärkar, i magen och ryggen, sen lugna de ner sig efter två dagar. Låg å fundera i morse igen... vakna halv fyra på morgonen... ibland blir ja så rädd, ja liksom glömmer bort att vi får träffa våran bebis. Stannar bara vid rädslan för smärtan å i hur ja i hela friden ska klara av de.
Ja längtar JÄTTE mycke samtidigt också och bara väntar på att de ska sätta igång... de är nån slags kontrollförlust ja försöker greppa, vilket ja inte kan!
Vi får se när de är dags, ja känner att ja kommer gå över tiden. Har gissat på 2011-10-09...vi får se :) Drömde inatt att vi hade fått en liten kille, de drömmer ja jämt. Så skulle ja amma å de va inte så lätt i början. Kommer ihåg känslan i drömmen, gud så mysigt :)
Ber varje dag att de ska gå bra på förlossningen ♥
Ber också för många "hem ifrån". De har vart två dödsfall nu på kort tid. Ena kände inte jag men blir så illa berörd av dom anhörigas smärta som dom lämnas kvar med. Och blir alltid SÅ påmind om den smärtan när jag fick veta att Liv inte fanns längre. Därför är mina tankar och mina böner med dom där ♥

RSS 2.0