Regn å mys :)

Fick mig lite bannor av Frida ;) Att ja är dålig på att uppdatera nu för tiden, å ja kan inte annat än hålla med. För de är ja VERKLIGEN.

Den här dagen har bara flygit iväg, vi vaknade i och för sig rätt sent. Moa har vart här hela dan och myst å pratat, sjungit och planerat inför bröllop och bollat tankar å idéer :) Riktigt mysigt och kul har de vart. Satt precis å kollade ut och så kommer Tilda och går med grannens hundar, tre stycken. Hon är så himla kul så där Tilda, hon går hem till folk här på området, till dom som har djur och pysslar med dom :) Inge blyg alls så liksom.
Just nu borde ja egentligen hoppa in i duschen och mysa till inför kvällen, mat ska lagas och sen ska vi bara slappa och titta på tv och fredagsunderhållning :)
I morse så kände Örjan bebisen jätte väl :) Den sparkade rätt hårt emot va den brukar, å han känner ju inte alltid när den sparkar men i morse gjorde han de, såå jäkla mysigt så de går inte å beskriva. Ja var rädd innan att ja skulle tycka att de var läskigt, typ som en alien eller nå men de är inte alls så. Känslan går bara att förstå när man upplever de själv <3 Ååå ja längtar så himla mycke efter våran lilla bebis, de är ju heeelt sjukt att jag ska bli mamma!
"Om man vill att ens barn ska göra framsteg, ska man se till 
att de råkar höra allt positivt man säger om dem till andra"

RSS 2.0