Måndag & ny vecka igen :)

Japp, nu är det måndag igen och en ny vecka. Den här veckan är alla barnen hemma så det kan bli intressant att de hur många utbrott som kommer den här veckan ;) Känns som att jag verkligen vill göra vad jag kan för att ha tålamod och göra mina egna förändringar och låta dom vara i sin tid och process i sina liv. De är inte de lättaste alla gånger.
Idag var jag ute å red igen, fyyy va ja tycker att de är kul alltså :) Mår så himla gott i själen av att få väcka det hjärtat till liv igen. Jag hade rätt svårt att få Labello att gå böjd i vänster varv och guud va irriterad jag vart, men Suzanne som jag rider för är klockren och hörde ingen frustration i hennes röst alls utan blev bara vägledd och peppad att träna vidare. Vilken skillnad de är att rida lektion på en skola när de är kanske 5-6 st till på den. De blir inte alls samma kvalité som en privat lektion.
Vi är jätte intresserade av att vara halvfodervärd på honom, men som ekonomin ser ut just nu så funkar inte de. Så vi kör lektioner och de går ju att hyra honom själv med om vi/jag skulle vilja de. När jag skaffar mig ett jobb igen och om möjligheten finns så kan vi ha honom som "våran" :)
Det var några rådjur i hagen brevid paddocken som rada upp sig så snyggt :) hihi.
Dom ridbyxorna (ser lite mångo ut) vann ja på tradera :) 66 kr blev priset :) De äre värt :) I dagarna kommer min "nya" hjälm :)

HÄST :)

Ååh va ja har saknat att rida och omge mig med energin som hästar ger <3 Så himla mysigt :) Berättade för Suzanne att jag kände jätte strkt dan efter första ridningen med henne att jag vill ha en egen.. men de går ju liksom inte. Har inte råd med de. Då föreslog hon att vara halvfodervärd och de alternativet är kanon! Då kan jag och Felicia dela den tiden :) Och rida varsin lektion i veckan, hon är RIKTIGT duktig!
Jag tycker de är så mysigt att ha de här i mitt liv igen...en början igen på nånting nytt, gammalt nytt :)
Här e underverket :) Labello heter han och är 168-170 i mankhöjd :) Riktigt stor och supertrygg häst :) De var kärlek vid första ögonkastet!
Idag har jag vart med Emma till Näsviken och kollat på barnvagn, och sen åkte vi till några affärer i stan, och en liten snabb visit hemma hos dom! Lars kläckte skönaste kommentaren när vi kom hem till dom. Emma skulle kolla efter ridbyxor åt mig så sa hon de till Lars så säger han:
"Jaha, ridbyxor? Har du byxor på dig när du rider?"
Haha, typiskt Lars och resten av karls släktet.

Konflikter kan antingen föra en längre ifrån varann, eller närmare....
Det är dagens lärdom....idag blev de närmare!

Tankar och funderingar...

Idag har jag och Örjan vart osams mycke... ibland träter vi mer än nödvändigt på varann. Att vi bråka om dessa små saker är för mig bevis på att jag behöver göra annorlunda i mitt liv. Att det fattas nånting, att jag försöker gå min egen väg och att mitt j*kla ego får härja....
Självklart är de normalt att bråka om små saker också, de är inte de ja säger... men ja känner skillnaden på hur jag reagerar, och hur VI reagerar. Och hur de har vart när vi är i kontakt båda två. Då blir de inte ens disskussioner av små saker. Dom andliga principerna leder då...
Satt och läste igenom min blogg.... och jag kan faktiskt helt ärligt tycka att jag är en fin människa :) När jag inte känner mig så just nu... och bli påmind om hur "jag" är, när jag är i kontakt... när jag kan minnas och känna hur det har vart. För mig kändes de viktigt just nu faktiskt :)
Jag blir så otroligt L A T när jag är arbetslös... vet egentligen inte hur bra de är? Skulle kunna lägga in en växel för att hitta ett jobb också, ett extra iaf eller vad som helst :) De sociala saknar jag :) Vi har städat för fullt här idag, skönt att få saker gjorda. Jag gör som annat i livet med ordningen i huset... lagrar skiten!! Min kontaktperson sa till mig förut att "när hemmet börjar bli stökigt och disken bli kvar på bänken, då är det dags att titta in och fråga sig själv, hur mår jag egentligen?" Mmmm... ja kommer på allt med sån fördröjning :)
Vi var och släppte våra hundar i skogen tidigare idag, de är som att slå två flugor i en smäll att aktivera sin hund. Dom får din dos av aktivitet och blir stimulerad, och jag får ju faktiskt min också. Och hade jag inte haft hund hade jag inte bara åkt ut i skogen.
Kom på en sak i förbifarten... sen jag skrev sist så är jag faktiskt rökfri :D :D :D :D 2 veckor och 2 dagar :D D D :D
Dags att vara rädd om det jag är välsignad med... å inte ta de för givet <3

Tatuerad :)

Då har jag tatuerat mig igen, och andra gången tillsammans Örjan :) Satan i gatan vad den här gjorde ont att göra. Undrar om han som gjorde den har tatuerat en sån gnällig människa nån gång...
Är sjukt nöjd iaf :) Synd att den sitter så jag inte kan se den själv riktigt utan spegel. Örjans vart också gryyym :) Skit snyggt verkligen :)
På måndag ska jag rida en första privatlektion :) Fyyy va roligt :) Hoppas min förkylning släpper tills dess.

Min älskade <3

Örjan Wahlberg Eriksson, GUD VAD JAG ÄLSKAR DIG <3
Sabina länkade en fantastisk låt... jag lägger upp den jag med. Till Liv våran älskade saknade ängel <3

RSS 2.0