Naaamn....

Gud va svårt vi har för att hitta ett killnamn som vi fastnar för båda två... som känns rätt. Har ju sagt att vi får vänta å se när den kommer och om de är en kille så får vi se vad vi tycker att han är i sånt fall. Men de är som att ja vill ha ett namn iaf :P Väljer mellan...

Williot
Nilaz
Thias
Lihme
Milian
Melwin
Lowin
Noel

Typ dom är mest aktuella just nu :) Hmm... säg va ni tycker om mest :)

Myyys :)

Gud va ja trivs med mitt liv ♥ Är så himla lycklig i själen!
Fysiskt i min graviditet är de rätt jobbigt, ja känner mig som en pensionär med krämpor å orkeslöshet...men de gör inget :) Hur trött ja än är fysiskt så är ja så himla glad ändå! I måndags började förvärkar som ja kände av som höll i sig på tisdagen med. Sen vart de lugnare. Så kommer de liksom å går. De är tydligen så, och kan vara i en månad innan de är dags med. Känner mig rikt välsignad till de liv jag har idag.
Hemma håller ja på typ hela tiden, tänk om de alltid kunde va så här att jag vill och orkar ha fint hemma?! :) Dom som delat med sig av sina graviditeter och hur dom har de efter att bernen kommit säger att de är som bortblåst de här med att hålla fint hemma. Så vi får se :)
Idag har jag gjort klart mitt lilla till bröllopet som ja fixat med hjälp av Örjan. De känns jätte kul att få "ge" Sanna å Mikal de på deras bröllopsdag. De vankas ju bröllop nästa helg, ååååh så himla fint de kommer va :) Längtar och ser fram emot de himlans mycke ♥

Mys kväll :)

Den saknade dottern återfann sig hemma igår :) SÅ himla mysigt! Jag var på kvinnomöte som blev ganska förlösande. Skönt liksom. Hade haft en rätt dryg dag innan, dels för att jag är så himla trött igen. Sover länge på mornarna men somnar mitt på dan iaf som att jag skulle ha vart vaken jätte tidigt. Fick som vanligt möta beundransvärt mod på mötet och följa människors utveckling, känna igen mig, och bli påmind om att jag är aldrig ensam. Fick skratta gott och det var de som var förlösande för min själ just då :))
Sen så kom Felicia efter mötet och det är så himla himla mysigt när hon kommer :) ALLA, till och med hundarna blir överlyckliga! De märks liksom till och med på dom hur mycke dom har saknat henne. Vi pratade och bara var, sen var ungarna på övervåningen å bada å dona. Elaine kom över så vi fika och mös vid köksbordet. Örjan & jag spelade låten för henne som vi ska spela på hennes dotters dop, hon verkade jätte nöjd så de blir kanon :)
Sen avslutade vi kvällen, jag Örjan och Felicia i vårat rum och tittade på film. Ungdomsfilmen 13. Riktigt bra film. Jag somna ja så klart efter typ halva men Örjan å Felicia titta klart och mös tills de var slut :) Guldstunder!
Idag om nån timme så kommer Elina & Lilla hit ♥ Mysigt! Så imorgon drar vi på stan och buspalatset :)

Ett till inlägg ;)

Lära bara publicera här...  tycker de är så klockrent resonerat å sant. Min kusin skrev en anteckning om tro, och jag fastnade så för dom första raderna...
Jag tycker de är så intressant när man säger att kristna föräldrar "lägger på" sina barn sin tro. Vad är de för fel med de igentligen? De som inte tror "lägger ju på" sin "otro" på sina barn, vad är skillnaden?

Tänk på den!

Lugnet efter stormen...

... gaash så skönt :) Visste att de skulle bli mycke å göra idag och ja drog på de ganska länge innan ja satte igång. Tänk va de påverkar mig när jag inte slutför de ja påbörjat. De ligger liksom som ett litet orosmoln ovanför mig å stör sikten. Började ju förra veckan med att fixa i garderoben uppe. Det gick liksom inte att gå in där förut. Och i hallen såg de ut som en bättre sopstation typ :P Vi har slängt tre kassar sopor och spart lite till loppis.
Dom säger ju att man bonar å har sig i slutet av graviditeten å ja känner verkligen av de :) Att ja vill ha ordning å reda å fint runt mig :) Ja trivs så gott när de är så, å de går inte riktigt ihop med ett stort hem å en latmask som jag :) Så efter dagens besyr så är jag SÅÅÅ himla nöjd. Jag blir verkligen SÅÅÅ jätte glad när de är fint. Örjan borrade upp hyllan till skötbordet med så de är klart. Ja är så påhittig å sparsam med pengarna, känner mig kreativ i sinnet när de gäller å göra om faktiskt. Tror de kom med mitt förra jobb när vi gjorde om å lära vara kreativa så gott som varje dag.
Just nu sitter jag här å bara njuter! Tilda satte sig vid lilldatorn här brevid hon också :) Mysigt :) Henke & Moa å hennes barn har vart här idag också. Full rulle å mysigt att bara ha närvaron även fast ja donat på med mitt samtidigt. Rätt kravlösa vänner ♥
Nu ska ja ta mig en välförtjänt och välbehövlig dusch. Sen ska jag och barnen äta friterad banan med glass. Lägger upp ett kort på min spontan smörgåstårta ja gjorde igår :) Min allra första :) Har ju vart sugen på smörgåstårta sen ja vet inte hur länge, så igår kunde ja inte stå emot längre ;) + kort på två fina modiga konfirmander :) ♥

Lite foton!

Lägger upp lite bilder, var ett tag sen :)
Längtar och väntar tills våran bebis vill komma ut ♥ Hoppas den stannar kvar inne tills den är redo att möta världens ljus här. Har vart lite orolig att den ska komma tidigare eftersom ja längtar så, dom säger ju "be careful what you wish for, becouse you just might get it all". Å de är min sanning också, att vara försiktig med vad jag ber om, för det kanske slår in liksom?
Vi bollade lite namn idag med.. de är killnamnn som vi inte har bestämt oss för än. Vi har en hel del av välja mellan men inget som känns rätt än, tror vi får vänta och se om de är en kille och vad som känns att han i sånt fall ska heta :) Tjejnamn är redan klart :)






Men nu vare länge sen igen....

.... sommar å semester å fullt upp! Så känns de. Semester i och för sig? Jag har ju vart ledig hela tiden innan med men nu har vi vart borta över sommaren.
Va mycke de händer i mitt själsliga liv. Mina känslor skenar upp och ner fortfarande och att vara gravid begtyder en HEL del svängningar. Min stackars sambo hänger inte med i alla svängar å de gör då inte ja heller! Dagen igår va en sån dag. Jag "pratade" med en gammal vän/bekant va ja nu ska definiera oss som, vi umgick förut innan jag blev nykter och flyttade. Sist jag fick veta nånting om honom så hade han cancer och 2 % chans att överleva den. När jag fick veta det så låg han på sjukhus och jag vela så gärna få prata med han men det gick inte. Det var en kort tid efter att min bästa vän vart mördad. Hon kände också honom...
Jag var helt förtvivlad just då. Dels paniken att inte få prata med han å för hur upp och nervänd min värld var då. Min morfar dog också precis då. I mitt inre, tillsammans med det jag väljer att kalla gud så "gjorde jag upp de" och bad verkligen för honom, sen släppte jag taget om det....
Igår pratde jag med han för första gången! Han har överlevt cancern och mår hur bra som helst idag! Jag blev så överlycklig, och hans resa berörde mig så. Vi pratade om den och om Liv (min vän som dog), och jag vart så förtvivlat ledsen efter att vi pratat. Jag kände mig dels så otroligt tacksam till livet och samtidigt så oändligt ledsen över att Liv inte finns. Så kändes de så sjukt att Liv är borta och att han var på väg han med... blev mycke minnen ifrån förr också. Filmerna spelas upp utan att ja tryckt på play. Tänk så skört livet är!
På kvällen var allt de där som borta, för då var ja så fullkommligt irriterad och arg på min omgivning här hemma så ja stängde in mig på rummet och stannade där tills ja somna :D De är en bra strategi när ja dyker ner i dalarna av känslokurvan :)

Nu idag har jag och Tilda vart och lyssnat på bebisens hjärtljud igen. Allt såg jätte bra ut med kurvan hur den/magen växer. Vi pratade en hel del om förlossningen också eftersom jag har vart så rädd till och från för den. Förra veckan var en sån vecka. Har känt att ja inte tagit mig tiden att fundera hur jag vill ha den, eller med smärtlindring å sånt. Så prata vi... så sa hon att hon tyckte att jag lät förberedd.. och de kanske jag är? Kanske är nån form av kontrollbehov jag har att ja vill veta hur de kommer vara även fast ja är fullt medveten om att de kan jag ju inte innan :) Den blir ju som den blir :) Har packat väskan till bebisen nu iaf och sitter och laddar hem lite låtar som jag vill ha med på BB. Meditations musik och betydelsefull musik som ger kraft vill jag ha med :) ♥
Nu lär ja ner... våra grannar har kommit över å ska äta varma mackor med oss med kantarellstuvning :)

RSS 2.0