Tummlare...

Huvva vilken dag! Känner mig heeelt färdig, heeelt slut i huvé! Från de att ja vakna till nu så har ja vart i full gång... torsdagar är våran städ och tvätt dag  nu mera. Det går ju att dela upp dagarna men då försvinner två dagar på städ så de känns som att de e lika bra att göra allt på en gång :) Och belönas emot kvällen med fräscht hem, nytvättade sängkläder, renbäddat... och ny duschad. Och lite tända ljus! Då är dagens slit värt allt :)

Hela dagen har även gått åt till att prata med alla dessa myndigheter. Jag blir verkligen dum i huve och helt slut av det. FÖRSÄKRINGSKASSAN... behöver jag säga mer? + min sambos äldsta dotters mamma. En del människor övergår verkligen mitt förstånd... och kan inte göra annat än beklaga. Ifrån djupet av mitt hjärta att det är barn som drabbas av dessa sjuka människor. Helt bedrövlligt. Intresant att just idag så var det en sänding om de på nyheterna om vårdnads tvister och att fler föräldrar inte kommer överens. Rätts systemen, vad är dom till för egentligen? När en person får leva rövare och ta på sig rätten till ALLT! För att tillfredställa sig sina egna behov?! Just idag har ja absolut inget för våra myndigheter, eller rätts system. Jag ska skriva mitt jävla brev till dom, sen tänker ja inte tjafsa nånting. Låta mamman få sitt och låta min energi gå till nånting bra istället! För hur det än är, så kan faktiskt inte den människan någonsin komma åt min glädje, mina val eller min tacksamhet till mitt liv :)

Det var många dagar sen jag skrev, så ja tänkte uppdatera med lite bilder från helgens grillning och lite bilder :) Vi tog fram utemöblerna och satt ute å åt för första gången i år :) Fantastiskt!

RSS 2.0