"Anti-jantelagen"


Men känslor...

Jahapp... arg å irriterad är ja... gillar inte att skriva när ja är negativ egentligen men nu har jag min egna tid och de är nyttigt och behövligt också att få ur sig dom här negativa sakerna som gror. Lovade att skriva när tiden fanns :)
Vet inte varför men just idag så har ja bara känt mig SÅ irriterad på minsta lilla sakerna, sånt ja annars inte ens bryr mig om eller ser. Börja redan i morse och sen har jag vart som en gungbräda som vickat fram och tillbaka hela dagen. Känner hur rynkan mellan ögonbrynen sitter kvar och är svår att släta ut efter hur ja har surat idag :/ Min omgivning blir drabbad med även hur mycke ja än inte vill att de ska bli så. Konstigt hur "alla" fel bara ploppar upp så där, och ja klarar inte av att se annorlunda eller låta bli att bry mig.
Har suttit i telefon i dessa telefonköer som kan få vem som helst att bli flintskallig. Ja blir så irriterad ibland på vissa saker när ja inte förstår så ja skulle kunna rycka av mig håret. Känner mig som när ja gick i skolan å inte förstod när läraren skulle förklara. Ringt till olika myndigheter idag och på varje har ja fått vänta minst 20 minuter i telefon. Suttit å svurit innan och vart irriterad... så säger Örjan "ja stackars dom som tar emot samtalen som lär ta emot alla sura och irriterade människor". Tack vare de så kunde ja behärska mig när ja prata med dom iaf. För hur sant va inte de då liksom? De är ju inte deras fel som jobbar där att de är långa telefonköer.
Vet att ja blir stressad när de är saker som ska fixas som ja inte har koll på och sen har de vart och är en till grej som små gnager stor bitar inifrån mellan varven. En människa som har gjort nå otroligt fult och lämnat mig i en jävla skit. Just nu har ja löst de mest kritiska... med som sagt stora sår inombords. Och långt ifrån klart just nu. Så är de.. dom yttre omständigheterna spelar ibland in mer än ja tror och påverkar måendet mer än önskvärt. Stundvis idag i irritation och ilska så har tårarna kunnat spruta med :/ Vilken känslokarusell de är att vara gravid. Alla känslor blir så mer starka känns de som!
Har precis smockat i mig chips å choklad som plåster på såren...
Och bett min fina fina blivande man (nån gång i tiden) om ursäkt för hur jag vart idag. De känns alltid bättre i magen att be om ursäkt och säga förlåt . Och ja blir ledsen när ja når dit med känslan också... att ja är ledsen över hur ja beter mig ibland. Inget helgon, bara männsika :) Hörde en låt, vilken de nu va.. men texten var, fast på engelska; ja gör mina misstag och lär mig ständigt av livet".. va sjutton va de för låt?? Nån som spelas nu. Hur som helst så fastna ja just för den raden :)
Imorgon kommer Frida och Elai och vi ska träffa Mikaela och Denniz ♥ Så ja ser fram emot imorgon och lägga mig nu med en godare känsla än när ja börja skriva!

RSS 2.0