Hockey :)

Ååååh :) Ikväll var vi på hockey. Brorsans lag spelade här i Tierp. Så jävla kul å se han spela igen...åh gud va ja saknar hockey alltså!
Saknar mina syskon me...JÄTTE mycke. Saknar Våla å tiden förr.... JÄTTE saknad blev de :/
Ibland krockar mina världar....så känns de. Mitt förflutna med nuet.....eller krockar är kanske fel ordval. De är många gånger ja saknar dom hem ifrån. Familjen å vännerna. Ibland vill ja bara flytta hem, fast ja vill inte de egentligen heller. Ja behöver de som är här uppe. De är konstigt att bli "vuxen å stor" ibland :) När ja känner mig liten....

Varvar ner....

Ja just nu sitter ja bara å varvar ner efter en dags sida i min livsbok. Samlar mina tankar å känslor...och försöker å bara "vara med mig själv". Å lyssna på mitt inre.
Gör saker som jag inte hade vågat för en tid sen, å vet inte vad de är som gör att jag gör det nu men tror botten är nådd! Mitt värde finns faktiskt, de är dags att sätta ner foten nu och se vad som kan förändras om det finns intresse! Den här som jag kallar det "den dysfunktionella relationen" har ja fått nog av nu ( De är inte min Örjan ja menar:) ).
De jag har fått lära mig är att vara sann med mig själv å inte ta skit! Och våga stå på mig när jag känner att någon trampar på mig!
I det här fallet är det synd att mottagaren har dålig mottagning och en dialog blir pajkastning och pilkastning...å jag är målet och piltavlan.... har vart de! De är skut me de nu!
Är sjukt tacksam över dom männisor som finns i min närhet som ger mig kraften och styrkan, å stöttar mig i mitt liv. I dom här goda dagarna som dom mindre bra :) Ni finns liksom alltid ändå <3
Har satt lösenord på min blogg nu och jag ber er som fått de att bevara de å låt bli att lämna det till vem som helst!

RSS 2.0