Lite som bara kom...

När jag speglar mig i mina näras goda och vackra sidor....då ser jag det i mig själv med.
När jag letar fel och brister i mina nära.....de är då jag hittar det i mig själv!
När jag är i dåligt mående så är det inte människorna runt omkring mig som ändras...det är min inställning till dom!
När jag minst vill tro på det goda och beté mig lika illa som andra, då får den goda viljan ändå mig att göra det.


Önskar dig hjälp och vård och nångång få bli sams med det som en gång har gjort dig så illa att du väljer att överleva ditt liv i hat! För dina barns skull och din egen.

Innesrt i själen <3


Toa besök :)

Idag när jag läste morgonens text så tänkte jag på hur jag är, och på mina vänner. Hur jag är emot dom, hur dom inspirerar mig å hur mycke rädslor jag har som styr mig. Så tänkte ja på min fina vän Sanna, å hur mycke den kvinnan hinner med. Med andra och hennes familj. Så tänkte ja ringa henne men gjorde inte de, ja gick in på toa istället. Å ja hann inte mer än sätta mig så ringer telefon, så ja reste mig igen å då va det Sanna som ringde :D Så ja skratta och svara och vart jätte glad. De kändes helt som meningen å vi hade ett fint samtal. Sen kom hon efter hennes första dag på skolan :) Jag lånade grannens cykel å cykla iväg å hämta henne :)
Det jag inte gör, gör andra....det kan ju va både bra och dåligt de. Men när jag känner att de är nånting ja behöver göra, fast ja inte gör de, så är de nå annat som hjälper mig att göra de :) Å i de här fallet så var de Sanna som ringde helt ovetandes om va ja tänkte :)

Vila i frid <3

Ibland blir jag tom på ord... och livet slår mig med verklighet som jag önskar vore annorlunda! Vill sända all den kraft styrka och kärlek jag kan, och beklaga livets öde..för de gör jag verkligen ibland. Och den sorg som så många är i nu...många "vänner" och bekanta!
Har tänt ljus för dig idag Steffy, och ägnat dig mina tankar <3
"Det ända vi kan vara säkra på, det är -här och nu-, imorgon har vi ingen aning om vad som sker"

Jag bad om....

Jag bad om styrka...

och gud gav mig svårigheter att göra mig stark.

Jag bad om vishet....

och gud gav mig problem att lösa.

Jag bad om framgång...

och gud gav mig begåvning och muskler att arbeta med.

Jag bad om mod...

och gud gav mig faror att övervinna.

Jag bad om kärlek...

och gud gav mig bekymrade människor att hjälpa.

Jag bad om förmåner...

och gud gav mig möjligheter.

Jag fick ingenting av det jag önskade...

Jag fick allt jag behövde!


Stad i ljus


"Har inte tid"...när jag behöver tiden som allra mest

....sån är jag, så ekar mitt huvé många gånger. "Jag har inte tid, det passar inte, jag har inte tid, jag har inte tid, jag har inte tid.....
Men va sjutton är det som jag inte har tid med? Vad är det som är så upptaget, och vad är det som jag har så bråttom med som gör att jag inte har tagit mig den här tiden?
Har precis suttit och pratat med min fantastiska sponsor, älskade människa <3 Jag ville inte ringa henne heller, för jag ville inte vara ärlig och berätta hur jag mår. Den del i mig som inte vill mig väl, som mår bra när jag är ledsen, som mår bra när jag beter mig illa, som mår bra av att bli straffad...den delen vill inte ge upp....för att jag ska få vara den JAG är, och må bra! Mina brister och defekter kommer som ett brev på posten när jag inte använder mig av dom sakerna i mitt liv som är min "medicin". Och som jag sa till min sponsor, det är ju bra att dom gör det egetnligen...som en varningsklocka på vad jag kan göra för att ta hand om mig och mitt.
Jag blir energilös när jag hoppar över mina möten, när jag inte pratar, när jag inte tar ansvar över mina känslor och när jag inte håller mina rutiner. Så all den här tiden som jag "inte har tid med"....är den tiden som jag behöver allra mest...och göra det jag kanske minst vill av, så är de precis de jag behöver göra.
När livet inte känns så här flödande som det brukar göra, när mera negativa känslor tar över....då blir jag rädd. Klart att livet inte alltid kan vara på topp, men jag har levt ett liv med en nedtryckt död själ, å de gör jag inte längre. Och livet är fantastiskt när jag är delaktig och tar ansvar.
Ungar är fantastiska, och ny erfarenhet helt otroligt dryga och jobbiga att ha å göra med när man lever med dom. Båda delarna har sitt och det underbara överväger alla stunder jag skulle kunna sälja dom :) När dom kom hem idag efter fiske, efter att jag hade pratat med min sponsor och när jag var ledsen. En del krav, jobbiga sanningar och när egenviljan ger upp så kommer känslorna som trycks ner. Alla var glada av att se mig, till och med hunden :) Så håller dom om mig både Emil och Tilda...håller om mig och pussar på mig, och ger massa kärlek. Då värms mitt hjärta av tacksamhet.
För hur illa jag än kan tycka om mig själv, hur "mycke" fel jag än gör...så är kärleken alltid större ändå <3




De vackraste sakerna i livet kan man inte se eller ta på. De finns i ditt hjärta <3


RSS 2.0