Min mamma <3

Det finns en människa som alltid har funnits för mig, som alltid har vart en inspiration om hur jag vill vara som människa. Det finns en som har gett mig allt och lite där till, allt jag inte velat ha, och allt jag verkligen har behövat ha. En som har lärt mig om livet, vad livet handlar om.
Min mamma är den allra bästa mamma man kan ha, och jag är tacksam över hur jag från jag var liten fram till idag och det tar aldrig slut, att jag slutar aldrig inspireras över allt vad min mamma har inom sig. Hon är en av mina största förebilder, och det hon har lärt mig i mitt liv innan, förstår jag hur väl jag behöver det vidare i min utveckling. För mig själv, som människa, livskamrat, vän, mamma, arbetskamrat, medmänniska, dotter, syster....min mamma är helt fantastisk!

Jag ÄLSKAR dig mamma!


"Kissekatt"

"Om man kissar på en katt , då bli det en kissekatt men om man kissar breve blir det en kissemiss" :D





Bilresa till Bollnäs....

FINA FINA NI <3




 



For iväg till Bollnäs för å kika på bil, å stannade till för en rökpaus. Kom hem med samma bil, utan någon mera. Klokt beslut just då, och bra övervägande i stunden. Får se om den kommer hem imorgon eller inte, det som är meningen får visas då :)

Vi tog med oss Tobias :) Gullunge :) Idag sa han så här : "Linda, vet du? Jag skulle vilja ha dig som mamma ja"
Åh de både värmde och gjorde lite ont i hjärtat.


Skulle vilja bli frisk NU, jag har faktiskt semester som jag vill avnjuta på annat sätt än å snora, nysa å va hängig på! På måndag far vi iväg till svärmor & svärfar i Nyköping :) De ser ja fram emot :)

Örjan Wahlberg Eriksson, jag älskar dig av och med hela mitt hjärta <3 För mig finns ingen annan än du!


Full rulle....

.....ja full rulle är de här hela tiden känns de som. Semester och tid för att bara vara ser jag fram emot! Vi har hållt på för fullt med att flytta ungarnas rum och få nån ordning här hemma, det kommer bli jätte bra när allt är klart :)

Just nu sitter jag ute på balkongen som jag myste in på en kvart med lite grejjer så den blev lite trevlig :) Så himlans fint å sitta här uppe å bara njuta. Å så himlans skönt å få va ifred en stund. Barnen är ute å leker och min kärlek åkte in på möte. Uppskattar verkligen min egen tid, vad jag nu gör, om de är att sitta vid datorn en stund eller va me nån vän, promenad, en dusch...vad som helst så är min egen tid värdefull :)

Ser fram emot helgen, det är två dagar kvar nu för mig å jobba. Semestern kommer firas in med att Anna, Johan och Agnes kommer :D Fy va mysigt :) L Ä N G T A R :) <3

Sen brassar jag ner till Våla på måndag eller tisdag å ska gå på ön, de är ett fest ställe på sommaren :) Arvingarna, Date och Svenne Rubins spelar. De ska också bli så himlans mys å få komma hem en stund, å göra nå själv med mina kompisar :) Första gången som jag och hjärtat inte kommer sova med varann på typ två månader. Sånt är också bara nyttigt :)

Vi satte oss och fika en stund på dan idag, så kom grannen över. Så är de en liten kille som brukar leka med Örjans barn, han är världens goaste verkligen. Riktigt "lill-gammal". Så krama han om mig flera gånger, å vi satt och mös en stund. Så säger han sen efter att han krama om mig, "Vet du vad? Näe sa jag, vadå? "Jo de är så här att dig får man aldrig nog av" :)
Åååh hur söt får man va liksom :) 10 år är ungen.
Har sagt de förut och kan inte säga de nog så många gånger, gud vad barn lär mig att leva!

   
   
 

Den sanna närvaron!




Nu har vi haft två dagar med jobbet i "handelns dagar". Jag har fått stå ute och de är jag jätte tacksam över. Få göra lite annat och njuta av folk massan runt om. Jag verkligen njuter när de är folk i rörelse.

Är tacksam över den här dagen över lag... och vad att dela med sig av sig själv, lyssna och vara närvarande resulterar i. Har haft några dagar när min själ inte får nån ro. Jag tappar bort mig själv och blir som en ångvält med massa dåliga beteénden och attityder. Ett skenande ego bland annat blandat med sårade känslor och vilsen själ. Känns som att det jag har slängt bort nu får räcka, å jag får känna skillnaden hur de känns att vara utan de som är viktigast för mig. För att jag ska funka bara. Enkla små rutiner, vägledningen jag har i livet, dit jag vänder mitt liv... och den själsliga närvaron mitt liv lever.

De går fort ibland, och ju mer jag gömmer och trycker undan, ju mer trångt blir de där inne till slut. Och all den packningen gör mina val, mina känslor, mitt agerande annorlunda än om jag städar ur och tar hand om de jag behöver.

Igår pratade jag om det jag saknar...och idag får jag känna att det finns <3

Många fina stunder i min dag får mig att känna livet, och de jag uppskattar allra mest. Sann närvaro! När inga tankar stör, när mina öron hör, mina sinnen är öppna och när jag ser helheten.
Jag stod och pratade med en kvinna som handlade av mig idag. Hon kom tillbaka och handlade mera och jag vet inte ifrån vart men vi började bara prata mera, tror de började med att vi pratade om beslut. Den öppningen gjorde att vi stod och prata i säkert 20 minuter om livet. Den närvaron jag kände med henne, med att vara delaktig i de hon berättade, att se och känna och dela hennes upplevelser. Det var verkligen jätte fint! Och den styrka hon hade fått av att ta beslut om att lämna något som inte gjorde henne väl. Och hur hon som en blomma bara vecklades ut, och började leva. Jag såg verkligen allting, i hennes berättelse och hur hennes kropps språk och i hennes energi. Jag blev alldeles rörd.

Så gick hon in och betalade det hon skulle ha, så kom hon ut sen igen. Då hade hon köpt ett halsband till mig. Hon hade ett lika dant som jag uppmärksammade innan, med en text å jag älskar ju sånt där jag. De står "Life is what you make of it"....
Så sa hon "Den här ska du ha, jag bara känner att du är en helt underbar människal", så den här får du av mig.
Jag vart helt tagen och kramade om henne och tacka ödmjukast för de, och kände hur himlans himlans tacksam jag vart. Och nånstans så kändes de så himlans välbehövligt just nu. De fina hon gav mig. Den störtsa glädjen var inte i halsbandet även om de alltid kommer finnas med och påminna mig och ge mig glädje över det hon gav mig själsligt, och hennes goda hjärta. De största är den sanna närvaron!



RSS 2.0