Upplevelser :)

Tänk hur livet kan vara, och allt himlans gott som finns i livet. Att uppleva det nykter, på riktigt! Helt vara med i nuet och det som sker...det är helt grymt :)

Dagen igår var också så där overkligt fantastisk :) Var på möte direkt efter jobbet och kände mig helt slut och trött å matt...och det vände på mötet. Tänk att jag verkligen får det jag behöver där, det är verkligen min medicin och kraft i livet. Helt grymt :) Sen kom Sebastian över :) Så åkte vi iväg, ingen av oss visste egentligen vart vi skulle men vi bara åkte :) Jag satt ute och bara njöt av vädret, det regna men solen sken, och två stora regnbågar var det :) Helt sjukt fint :) Vi stannade vid bodarnegrottorna här i Iggesund. Alltså så himlans myyysigt och spännande med :) Klättra runt där på klipporna eller stenarna, vad de nu heter :) Och ner in i grottorna, helt jätte häftigt var det. Satt uppe på ja? Om de nu är klippor eller stenar *haha* aa vi satt där uppe iaf och prata. Solen sken och man såg trädtopparna, bergen...utsikten är helt underbar. Låg där och prata och bara hade de så himlans gott :) Andligheten, livet...de är magiskt! Sen åkte vi hem och satt å prata in emot natten. Helt obekymrad om tiden, ibland står den stilla för mig :)

Är så sjukt tacksam så jag gråter ibland över det jag får vara med om. Bestämde mig igår att jag ska vara mera rädd om mig själv me... ibland hamnar jag lite bakom och det är så mycket jag har att lära i livet. Självkänslan är verkligen en färskvara...och jag behöver verligen ta hand om mig. Jag behöver ge mig själv tid och kärlek med :) Känner nån slags försoning på nå sätt....och åter igen ödmjuk emot mig själv :) Ja kära nån livet är verkligen vackert och allt det som de innehåller!

Tack ännu en gång Sebastian för otroliga upplevelser! Du är fantastisk!












Lev livet och var rädd om det du har! Tiden är nu!

Kommentarer
Postat av: Eva

Hej Linda. Det är lika gött att läsa vad du skrivit varje gång. Du är så klok och jag läser och lär. Därför vill jag att du ska skriva oftare så att jag får lära mig fortare =).... jag har börjat se på saker på ett helt annat sätt efter allt som hänt och en stor del i det har du. Det du skriver är egentligen helt självklara saker men som vi människor såååå lätt tappar bort i vår vardag. Så snälla snälla Linda sluta inte skriva. Jag gillar allt du skriver och hur du skriver.....All kärlek till dig gumman...kram kram

2009-06-24 @ 00:15:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0