Coola dagar :)

Vilken intressant kväll... och vilka olika val och beslut... och vilka resor ja är med om, som är helt fantastiska :) De är så himlans coolt att se livet på de sätt jag gör idag :)


Har ju börjat mina promenader ordentligt igen med stavarna och de känns bra. Så har ja bestämt mig för att äta godis en dag på helgen å inte hela helgen. Så hade ja världens beslutsångest om ja skulle äta idag eller imorgon. Ofta är jag besatt av tanken ju. Och jag hatar suget...ja behöver inte ens va sugen heller men "måstet" att äta. Så tänkte ja, kan ja inte låta bli bara, ja vill inte äta. Tänkte på träningen och om jag ska se nå resultat till sommaren. Ja efter mycket om och men och i samråd med Örjan så besluta ja mig för att åka över till han och ha fredags-mys med familjen hos han. Så ja åkte å köpte godis och var på väg över....


Så kom jag en bit in i skogen...å så lägger bilen av! Körde väl i nån stackars vattenpöl å bilen dog. Jahapp tänkte jag och stod där i skogen. Satt å kolla ut och tänkte va ja skulle göra. Känner mig dum när ja hela tiden får be mina vänner om hjälp med bilen, och rädd för att dom ska bli trött på mig. Ringde några iaf och de funka liksom inte. Så jag accepterade läget och fann mig i tanken på att knalla hem i regnet...och så vart jag till och med glad, att jag fick en till promenad :D Under tiden ute i skogen så fick jag tråkiga besked, som rörde om kraftigt känslomässigt igen. Det fantastiska med de här, de är att under min väg hem så pratade jag med människor hela vägen...om det här. Så samtidigt som jag tog mig hem, fick min promenad, så fick jag också ur mig allt som hände av de samtalet. Och jag är jätte tacksam för att jag pratade med dom jag pratade med. Händelserna som blir är häftiga, och nära blir dom.


Örjan kom och hämtade mig sen när jag kom hem, han ville inte att jag skulle vara hemma. Så stanna vi vid min bil på väg till han... och tro på sjutton att karln fixar bilen :D Finns ingenting som han inte klarar av, han kan tamme tusan allt...praktiskt iaf :) Så mitt ute i skogen i mörkret stod vi å prata om livet, så sa jag de till han som de verkligen känns. De är många som söker vänner och som känner sig ensamma. Eller så har dom många vänner och känner sig ändå ensamma. Jag behöver inte ha många vänner, de räcker verkligen med att jag känner att jag har dom vänner jag har :) Nu har jag många vänner tycker jag men ändå :) En som alltid finns som är min tvillingsjäl så är de Örjan!


   


Är riktigt tacksam me över att jag står där jag gör och att allt utvecklas hela tiden. Jag gör många val, en del mindre bra och många bra val. Och jag gör dom efter vad som känns där inne. Och jag söker verkligen nytt, tillväxt och tillit. Och jag ber om hjälp och vägledning med sånt jag inte klarar själv. Nya saker! Jag testar på och jag vågar prova mina vingar. En del av livet är väl att åka med i alla dessa olika kurvor å låta bli att hoppa av för att man är för rädd å rädd för vad som kan komma i nästa kurva. När man kommer ihåg hur känslan var att åka ner i diket och rädslan för att hamna där igen, om de skulle göra för ont. Och när man inte ser att det var bara en del av vägen som leder emot målet.




Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0