En visit på akuten....

....ja så blev de igår. Kände fortfarande av magen när ja skulle lägga mig, och var rädd om de krämporna skulle komma igen. Så ja ringde sjukvårsupplysningen (heter de så?) aa, hon sa åt mig att åka in till akuten iaf. Hon ville inte att ja skulle köra själv så jag ringde Örjan. Och han kom den ängeln <3

Fick ju göra gynundersökning och de är ju inge kul, snacka om att bli utlämnad. Så när han hissa upp mig och lös med lampan så sa ja de till han "ja jag förstår inte varför vissa väljer sina jobb". Så skratta han och sa "nej de kan ju va lite konstigt". Han kom fram till att det var en brusten systa iaf. Och att eftersom vätskan ligger kvar så förklarar det illamåendet och att jag fortfarande har ont. De kunde va inflammation i livmodern också, men då borde ja haft mera feber. Så om den höjs så lära ja in igen. Känns skönt att ja va in och att jag vet vad det är, det gör mig lugnare.

Det gick bra att gå i morse :) Va lite orlig och tog de lite lugnare idag. Så himlans mysigt de är att va ute och gå i solen. När jag gick förbi skolgatan så lös solen på de hyreshuset och de satt folk ute på balkongen å sola och njöt :) Sen när jag kom tillbaka och satt och rökte så hör ja hur måsarna skriker/"sjunger" ja vet inte va man vill kalla deras läten ;) De låter sommar iaf :) Och jag tänker på när man ligger på stranden :) Guuuuud va ja längtar. Brukar inte längta så här mycke :) Har mycke å se fram emot den här sommaren :)

                                                                  

Har en bok hemma som jag fick av min sponsor, de är vad djuren ger oss för budskap. Och eftersom jag uppmärksamma måsarna extra så kände ja att nånting är det. Så här står de om dom :
"Dina vingar bär dig vart du vill, så lita till dig själv och din egen förmåga. Gåvan till dig är att känna tilltro till dig själv. Med andra ord - tvivla inte. Känn hela tiden tillit och du når ditt mål".

Nu ska ja göra mig klar för jobbet :) Ha en alldeles underbar dag <3 Ta vara på den, den är din :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0